Hyr en professionel til at ordne vedligeholdelsen i din opgang

De frie timer i den københavnske hverdag kan være sparsomme, hvoraf det af og til kan være svært, både at finde tid til skole, arbejde og fritid og samtidig sørge for, at rengøringen på hjemmefronten også spiller. Er du dog en af dem, der bor i et lejlighedskompleks i indre by, ved du godt, at det ikke blot er lejligheden der skal vedligeholdes, men også fællesområderne der deles mellem beboerne både inde og ude.

Trappen er det første enhver gæst ser

Nogle komplekser har en fast aftale om, at trappevask og anden rengøring, går på skift mellem beboerne. I de helt store lejlighedskomplekser er dette dog en umulig opgave, hvoraf det vil være en fordel at kigge ind i professionel ejendomsservice. Ved at ansætte professionelle til f.eks. at klare trappevasken for jer, er i garanteret, at byde alle ind i en smuk og vedligeholdt opgang, som i stolt kan vise frem. Især når vi går imod vintermånederne og sneen begynder at falde, er det klart at foretrække, at trappen holdes pæn og ren. I kan vælge at lave en fast trappeaftale, så i ikke længere skal bekymrer jer om, hvorvidt denne er ren eller ej.

Meget mere end blot trapper

Ejendomsservice indebærer dog ikke blot en trappevask i ny og næ, men dækker over et hav af muligheder for, at i som boligkompleks kan få den absolut bedste vedligeholdelse af jeres ejendom. Det er altså også muligt at hyre en vicevært, som altid står klar, hvis der er det mindste bøvl med elektroniske apparater, hvilket f.eks. kunne være en vaske- eller opvaskemaskine. Ved at vælge en professionel vicevært, er der gode forudsætninger for, at denne har VVS-erfaring, hvoraf i er garanteret den bedst mulige service af jeres maskiner, og ikke længere behøver at sætte jeres lid til uerfarne fritidsviceværter, som selv bor i opgangen.