Der skal du algebehandle din fliser og facader

Alger på fliser, facader, tag og terrasse er ikke bare træls at se på, men kan også være decideret skadeligt for din ejendom. Derfor er det vigtigt, at du får algebehandlet de overflader på og omkring din ejendom, som er ramt.

Det kan dog være en stor og nærmest uoverkommelig opgave for mange, hvorfor det kan være en god idé at få en professionel til at tage sig af opgaven.

Hvorfor algebehandle?

Foruden de rent æstetiske grunde, er der også en række praktiske grunde til at algerens er en god idé. Har du eksempelvis alger eller mos på dit tag, kan der dannes fugt, som potentielt kan trænge ned i taget og lave stor skade. Fugtskader som opdages sent, kan ende med at blive meget omkostningsfulde.

Har du alger på dine tagrender, er der risiko for at algerne danner rødder ned i tagstenene, som kan være med til at forskubbe dem. En tagsten, som ikke ligger korrekt, kan være en potentiel åbning for en husmår, som ser det som en åben invitation til at besøge dit loft.

Hvorfor købe algebehandling?

Du tænker måske, at du da selv kan stå for algebehandlingen af dit hus. Det er måske også rigtigt, men det nemmeste og sikrest er, at få en professionel fagmand til at gøre det. En fagmand har nemlig de helt rette remedier, teknikker og erfaring til at sikre, at alt skidt bliver fjernet, før det når at gøre skade.

Mange som vælger selv at algebehandle deres tag eller fliser, vælger at bruge en højtryksrenser, som faktisk kan være direkte skadelig.

Abonnementsløsning på algebehandling

Hvis du vil være helt sikker på, at din ejendom algebehandles i tide, kan du tegne et abonnement på algebehandling. Så bliver dit hus og din grund behandlet med faste intervaller, inden algerne udvikler sig for meget. Det er typisk også billigere at tegne et abonnement.