Brug disse værnemidler, når du rengør hjemmet

Det er vigtigt, at man benytter de rette redskaber til at rengøre hjemmet. Her er der ikke kun tale om rengøringsmidlerne. Dine egne værnemidler er nemlig også utroligt essentielle. Her får du nogle eksempler på værnemidler, som du kan tage i brug, når du skal gøre dit hjem rent.

 

Brug masker ved brug af kemikalier

Nogle rengøringsopgaver kræver, at man bruger rengøringsmidler, der indeholder kemikalier, som du helst ikke ønsker at indhalere. Det kan for eksempel være, at du har brugt masser af klorin til at rengøre badeværelset. Hertil kan du bruge en ffp2 maske for at minimere mængden af molekyler, du inhalerer.

 

Du skal selvfølgelig også selv være opmærksom på, hvilke rengøringsmidler du benytter, og hvilke indholdsstoffer der er i dem. Derudover skal du være opmærksom på, hvordan du bruger disse rengøringsmidler. Det kan for eksempel være, at du ikke skal blande to forskellige midler sammen, så der ikke skabes skadelige, kemiske reaktioner.

 

Brug håndsprit og bliv fri for bakterier

Når man er i færd med at rengøre sit hjem, så kan det være meget svært at undgå diverse bakterier fra forskellige overflader. Her er der for eksempel tale om, når du skal gøre dit toilet rent.

 

Hvis du således vil sørge for, at du hurtigt kan gøre hænderne rene, så kan du bruge håndsprit. Det kan nemlig være, at du ikke har lyst til at vaske hænderne med vand og sæbe. Det kan også være, at du bare lige skal fjerne de fleste bakterier, inden du går i gang med at røre ved dit ansigt eller nye overflader.

 

Gummihandsker beskytter dine hænder

Du kan selvfølgelig også tage nogle gummihandsker på, så du slipper for at bruge store mængder af sprit på hænderne, mens du gør rent. Handskerne kan nemlig give dig en god form for beskyttelse, som gør det nemmere for dig at rengøre dit hjem.