Nu kommer der sne, regn og dårligt vejr: Er dine udeområder klar til vinteren?

Det er blevet koldt og mørkt udenfor. Solens dejlige varme er for længst væk, og vi går kun koldere og mørkere tider i møde. Det betyder også, at der begynder at være dårligere vejr. Dette indebærer både regn, slud og blæst. Men har du styr på alle de ting, som kan være gode til vinteren til dit hus? Læs med her. 

De vigtige udeområder til huset 

Hvis du kigger på dit hus udenfor, er der flere ting, som skal være i orden. Der skal som det første være styr på dine tagrender. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at de er monteret korrekt og lavet i ordentlig kvalitet. Du skal tjekke, at samlingerne er tætte, og at de sidder stabilt. Derudover skal du i løbet af efteråret fjerne nedfaldne blade fra dine tagrender og rengøre dem. Dette er vigtigt, da isen ikke smelter så godt, hvis tagrenderne er fyldt med blade. 

Derudover er det også vigtigt, at du har styr på din kloak. Da der kommer mere regnvand om vinteren og dermed øget tryk på kloakken, kan det anbefales at få et gratis klimatjek. Det kan du få via kloakservice århus, hvor din ejendom vil blive gennemgået, og du vil få forslag til diverse tiltag, som både er miljøforbedrende og kan sikre din ejendom mod storm, skybrud, regnvand og oversvømmelser.   

Når sneen falder

Når der kommer sne i Danmark, skaber det en dejlig hygge. Men det betyder også, at du skal igang med at skovle sne i både din indkørsel og på fortovene foran dit hus. Du skal derfor både have fat i vejsalt og en sneskovl. Det er helt uundgåeligt, at du ikke skal bruge disse redskaber, så dem kan du lige så godt få købt i god tid.