Musthaves til sommerhaven

Når sommertiden begynder at banke på døren, og man for alvor opholder sig i haven, er det vigtigt at det er et hyggeligt sted at være. De lune sommeraftenener på terrassen og de sjældne dage, hvor man kan lægge sig og slikke sol udenfor, bør der tages hånd om. Nogle ting er naturligvis mere selvsigende end andre at anskaffe sig, for at få fat i den essentielle hygge, men herunder får du alligevel lige 3 gode ting at have i haven om sommeren.

Markise

Når solen står højt, og man så småt er ved at få nok af de stikkende stråler, kan en markise være et vidunder. Naturligvis skal man huske at nyde det gode vejr, men det kan nemt gøres i skyggen, især hvis man har en markise med motor. Her kan du, uden at skulle bikse og bakse med at få rullet markisen ud, blive i ligge- eller havestolen og blot trykke på en knap for at fremskaffe skygge. Så bliver det da ikke meget bedre!

Gode liggestole
I forlængelse af at ligge ude i haven og slikke sol, kan det være essentielt at skaffe sig nogle gode liggestole. Hvis man er typen, der elsker at ligge i flere timer, er det kun til ens fordel, hvis den stol man erhverver sig til det også er behagelig at ligge i. Man kan finde mange liggestole, der både fungerer som havestole og liggestole, hvilket jo er vildt praktisk!

Hyggebelysning

Når de lune sommeraftener triller ind på programmet, får man straks lyst til at blive siddende ude i haven eller på terrassen meget længere, end man ellers plejer. Ofte når det endda at blive mørkt, før man overvejer at skulle stikke snuden indenfor igen. Derfor kan man med fordel anskaffe sig noget dæmpet hyggebelysning ud til haven, således at man selv i mørke kan nyde skønheden ved en lun sommeraften.