Guide til at skabe en hyggelig terrasse

De varmere temperaturer nærmer sig, og snart skal havemøblerne ud. Det betyder for mange, at terrassen skal klargøres til de mange gode stunder, som skal tilbringes der, når vi går i sommeren i møde.

Mangler du inspiration til at pifte din terrasse op, så bliv klogere her.

Klar til grill-aftener

Dansk sommer er lig med grill-aftener med dem, man har kær. Findes der noget bedre?

Find grillen frem, og så er du klar til at lave og nyde god aftensmad og vin under åben himmel, i familiens skød.

Er du vild med pizzaer, er en pizza-ovn med til at skabe hyggelig, italiensk atmosfære på din terrasse og de bedste hjemmelavede pizzaer.

Til de kølige aftener er en biopejs både hyggelig og sprede varme. Der findes flere forskellige modeller at vælge imellem, som vil forlænge de skønne sommeraftener.

Indret med behagelige møbler og lys

Indbegrebet af en hyggelig terrasse, må være møbler, som er indbydende. På den måde kan mange timer bruges på terrassen. Vælg de materialer du synes bedst om, og køb møbler efter behov – fx efter om I har mange gæster eller om I ønsker et lounge-sæt til at flyde ud på.

Indret gerne med store møbler, hvis din terrasse har pladsen til det – dette vil nemlig gøre, at den synes mere hyggelig. Er din terrasse lidt mindre, er det hyggeligt med cafeborde og dertilhørende stole.

Er du til sol-slik eller stjerne-kiggeri på terrassen, så er daybeds eller solsenge rigtig gode stemningsgivere. Indret med hyggelige puder og tæpper for at skabe stemning.

Lys er perfekt til at skabe en behagelig atmosfære. Især sol-celle lamper er smarte, og vil give lys til langt ud på natten. Du kan også finde levende lys, lyskæder eller lanterner frem. Et tip er, at vælge varm belysning, da det skaber en mere afslappet stemning