Få gang i dit eget haveprojekt på ingen tid!

Når solen står lavere på himlen og vi nyder den skønne sommeraften, så vil de fleste give deres gode knæ for at have egen terrasse eller have, hvor man kan sidde og nyde et koldt glas vin med ens gode venner. Dette kan blive en realitet, hvis man har et par fixe hænder og en stærk lænd, for det behøves ikke at være atomfysik at bygge sin egen flisebelagte terrasse, til lillemors store glæde.

Grundreglerne for en lækker terrasse

Det kan godt føles lidt for Søren Vester positivt at gå i gang med en terrasse helt selv, men det kan snildt lade sig gøre. Internettet her er din bedste ven, men også den sunde fornuft. Har du et plant stykke jord på din grund? Ellers skal det laves plant, før man begynder at lægge fliserne – medmindre du laver en niveaudelt terrasse. Til selve fliser kan man eventuelt bruge 60×90 havefliser. Det er en fornuftig størrelse at bære rundt på, hvis man skal gøre det selv, og det er en taknemmelig størrelse i forbindelse med at holde mønstret lige og plant. Disse fliser kan fås i forskellige grå nuancer til et neutralt look, som er meget nemt at passe i forhold til en terrasse af træ.

Få hyggen med ud i haven

En fliseterrasse i sig selv gør ikke det store, for det er jo indretningen, som skal bære det hele i mål. Her kan man overveje, om man er til en udesofa eller et bord med stole, eller en helt tredje løsning for at man kan sidde og nyde sin terrasse. Så ville et par solcellelamper ikke være helt af vejen, så man kan se lidt i sommernatten. Solcellelamper vil være et godt alternativ til stearinlys eller eldrevet belysning, så vi også husker at passe på naturen, i mens vi nyder den.