Slidstærke og praktiske gulve til hjemmet

Skal du til at vælge nye gulve til dit hjem og mangler gode råd? Så læs med her, for der er flere faktorer, der spiller ind, når man skal vælge gulvbelægningen til forskellige rum, såsom sine stuegulve, badeværelsesgulve eller køkkengulve. Du kan læse nærmere om slidstærke og praktiske gulve samt få inspiration.

Tre gulve, der er praktiske og slidstærke

  1. Klinkegulve: Udover at klinker er et klassisk valg, så er gulvet hårdfør. De tåler nemlig både fugt, skidt og beskidte sko.

  2. Epoxygulve: Epoxy som materialevalg til dine køkkengulve og restens af boligens rum giver en glat overflade, som er nem at rengøre og har en høj styrke.

  3. Betongulve: Gulvet er både slidstærkt og nemt at holde rent. Beton er blødere end klinkegulve, hvilket du kan tage med i dine overvejelser.

Hvilke af boligens rum bør have praktiske gulve?

Entreen

Særligt i de våde efterårs- og vintermåneder får du hurtigt slæbt ind masse skidt med ind, såsom jord, blade og sne. Dette gør, at gulvet lynhurtigt bliver beskidt og får fodaftryk, hvilket kræver, at man vasker gulvet lidt oftere.

Køkkenet

Når man står og laver mad i hverdagen, kommer man hurtigt til at spilde lidt. Køkkenet er derfor et af de rum, som hurtigst trænger til en gulvvask. Netop af denne grund, er det en fordel at vælge køkkengulve, som er praktiske og rengøringsvenlige.

Badværelset

I vådrum er det vigtigt, at gulvet tåler fugt og er praktisk. Det skal nemlig holde til fugten fra ens bade, samt når man træder ud på gulvet med våde fødder.

Tips: få altid flere uforpligtende tilbud

Ønsker du at få et nyt køkkengulv, men til et godt tilbud? Et godt tip er, at du altid indhenter en række uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere. På den måde kan du sammenligne tilbuddene og ud fra dette vælge, hvem der skal lægge boligens nye gulvbelægning.