Få nye gulve til hjemmet

Er gulvet derhjemme efterhånden blevet slidt af års minder, måske et par ridser fra dengang TV’et skulle rykkes eller en stor og mystisk plet, ingen ved kendes ved. Der kan være adskillige årsager til, at man kan have lyst til eller behov for at udskifte gulve i hjemmet. Hvis du søger idéer til, hvilke muligheder der er, når der skal findes nye gulve, kan du læse med her. – Måske opdager du, at du gerne vil prøve polerede betongulve eller flisegulve.

Et nyt betongulv

Har du også overvejet betongulv i dit hjem? Hvis du har overvejet et poleret betongulv så Læs mere om poleret betongulv her. Der findes en lang række af betongulve. Du kan både overveje fliser og granit under dit polerede betongluv. Har du betongulv i forvejen, kan du altså sagtens blot få det poleret. Det vil gøre en verden til forskel og give dig fornemmelsen af et nyt gulv helt uden at skifte det!

Du kan også overveje, om du vil skifte trægulvet. Måske har du altid drømt om sildepaket? Du kan også overveje en spændende farve til gulvet. Det kan gøre en markant ændring for hele rummet.

Et nyt gulv under det gamle

Hvem siger, I overhovedet skal have nye gulve derhjemme? Måske ligger de allerede og venter på, at I finder dem? Hvis du bor i et nybyggeri, skal du nok ikke have for store forventninger til, hvad der kan ligge nede under gulvet. Til gengæld kan man i ældre boliger være ude for, at tidligere ejere har lagt nyt gulv over det gamle. Man ser det ofte med flisegulv, der gemmer sig under et gulv af træbrædder. Hvis I ved, at I skal have nye gulve, kan det altså være, at I kun behøver at rive det gamle op. Hvem ved, måske ligger jeres drømmegulv og venter lige under jer?