Bedste gulve til stuen

???????????????????????????????????????

Hvilke gulve, der er et godt valg i stuen afhænger meget af, hvordan du bruger stuen. Her får du et bud på, hvilke flottegulve, du med fordel kan skrive på ønskesedlen, når du står og skal vælge et nyt gulv til stuen.

Stuen er et at de rum i boligen, hvor der er færrest begrænsninger i forhold til, hvilke gulvtyper du kan vælge at lægge. Så hvad der er det rette gulvvalg i din stue afhænger især af hvordan stuen bruges, for der er nemlig store forskelle på hvordan og hvor meget vi danskere bruger stuen.

Køkkenalrummet har i mange år været populære og findes derfor i dag i mange danske hjem. Har du et køkkenalrum så skal du overveje om du ønsker samme gulv i hele rummet eller om du vil have et gulv i køkkendelen og et andet i resten.

Ønsker du samme gulv i hele køkkenalrummet så er det vigtigt, at du vælger et gulv der kan klare de krav, der stilles til et køkkengulv, det betyder bl.a. at det vil være en god ide at vælge et gulv. Der ikke tager skade, hvis det bliver vådt eller du spilder på det.  Det betyder, at gulvtæpper er et rigtigt dårligt valg samt at du skal være meget opmærksom på at give gulvet den rette pleje, hvis du vælger et trægulv. Skal du vælge gulv til et køkkenalrum, så er laminatgulve, vinylgulv, korkgulve og klinker et godt valg.

Klinker er også generelt et praktisk valg i stuen, men er det en stue, hvor eksempelvis børnene opholder sig meget på gulvet, så er det mere behageligt med f.eks. et gulvtæppe, et korkgulv eller et vinylgulv.

Er det en stor stue eller et stort køkkenalrum med højt til loftet så er det en fordel at vælge et gulv, der bidrager til at skabe en god akustik. Det kunne eksempelvis være et korkgulv, en klikvinyl eller andre typer akustikgulve. Gulvtæpper og løse tæpper bidrager også til at skabe en bedre akustik. Alternativt kan du vælge at forbedre akustikken ved at opsætte akustikpaneler i rummet.