Valg af varmepumpe: NovaSolar er med dig hele vejen

Varmepumpe service

Hvis du står og skal vælge en varmepumpe til dit hjem, er NovaSolar der for at hjælpe dig. Her får du omfattende rådgivning i forhold til alt fra dimensionering til installation/montering og placering, så du får den allerbedste løsning til dine behov. NovaSolar tilbyder endda varmepumpe service, så de er med dig hele vejen – også efter varmepumpen er installeret. Uanset om du har brug for et årligt servicetjek eller bare vil have nogen til at hjælpe dig, når noget går galt, har vi dig dækket ind. Kontakt os i dag for at få mere at vide!

NovaSolar er førende indenfor varmepumpe service

NovaSolar er Danmarks førende varmepumpe servicevirksomhed. Vi hjælper dig med alt lige fra rådgivning og dimensionering til installering/montering, placering og varmepumpe service. Leder du efter folk, der kan lave serviceeftersyn på din varmepumpe? Eller ønsker du at vide, hvad et servicebesøg indeholder? Så er NovaSolar det rette sted for dig! Vi tilbyder nemlig årligt serviceeftersyn af alle typer varmepumper – uanset mærke og alder.

Fordelene ved en varmepumpe

At have en varmepumpe er en stor fordel, når det kommer til at holde varmen om vinteren på en økonomisk og miljøvenlig måde. Her kan en varmepumpe gøre en væsentlig forskel. Med en luft-til-luft eller luft-til-vand varmepumpe i hjemmet, vil du opleve mærkbare besparelser på din varmeregning, uden du behøver at fryse fødderne eller gå rundt i striktrøjer indendørs. Desuden er en varmepumpe en miljøvenlig løsning, da den ikke forbruger noget brændstof.

NovaSolar er altid klar til at hjælpe dig

Uanset om du har brug for rådgivning omkring valget af varmepumpe eller serviceeftersyn af din nuværende varmepumpe, er NovaSolar altid klar til at hjælpe dig. Med NovaSolar varmepumpe service er du altid sikret et velfungerende klimaanlæg, der kører så energieffektivt som muligt – så får du mest mulig varme for dine penge.