Renoverer du dit badeværelse? Find et nyt gulv

Vil du lave en større renovering ude på badeværelset? Hvis du har et gammelt badeværelse fyldt med slidte overflader på både gulv, vægge og sanitet, var det nok en idé at skifte dem ud med nogle nye. Ser vi på gulvet, har du flere muligheder, hvad materialet gælder. Fx kunne du bruge vinyl med skridhæmmende elementer, da vinylgulve fint tåler vand samt diverse universelle rengøringsmidler.

Overvej et nyt badeværelsesgulv i microcement

Alternativer til vinyl findes også – bl.a. kan du få en gulvbelægning af microcement, der brillerer ved dets solide overflade og vandafvisende egenskaber. Selvfølgelig er sådan et gulv ikke blødt og derfor ikke en fest at stå på i lang tid ad gangen, men hårdheden føles nogenlunde som den, du kender fra indendørs fliser og terrazzogulve. En gulvbelægning af microcement har en helt særlig, ru overflade.

Masser af gulve kan bruges på badeværelset

Andre løsninger til badeværelset, hvad gulve gælder, tæller polyuretangulve, der er bløde at gå på og nemme at gøre rene. Er du til et hårdt gulv, der dog har den glatte overflade, du kender fra både vinyl- og polyuretangulve, kan du vælge et epoxygulv. Ønsker du en mere eksotisk løsning, kan du gå på jagt efter et vandtæt korkgulv, der også er kendt for dets gode, varmeisolerende egenskaber.

Så muligheder har du mange af – og klinke- og flisegulve kan du selvfølgelig også overveje.

Fjern ophobet fedt i kloakken med slamsugning

Når du alligevel skal forny dit badeværelse, så kunne det være klogt nok umiddelbart før eller efter, at arbejdet er færdigt, at du får slamsugning udført for at få bugt med fedt- og sæberester i din kloak, der kunne føre til tilstopning. Så har du ligesom lagt alle dine VVS-bekymringer på hylden for en stund, når dit helt nye badeværelse står færdigt. Overvej folk som A.L. Entreprise til slamsugning.