Bring ekstra charme ind i badet

Der er i dag mange, der vælger at kaste sig over renoveringsprojekter af deres hjem. Og det med god grund. Efter mange år med slid og slæb kan flere rum nemlig være blevet triste og kedelige at se på, og derfor trænger de nu igen til en kærlig hånd.

Og især når det handler om et af hjemmets primære rum som badeværelset, er det vigtigt, at det lever op til en vis standard. Det skal nemlig ikke blot være praktisk, men også emme af god stil og atmosfære, således man føler sig godt tilpas i badet.

Forny dit gulvafløb

Dog er badet for mange et sted, der ikke er nær så velovervejet, som det kan være – og det er ærgerligt. Med blot en lille, simpel detalje, er det nemlig muligt at få dit bad til at synes så meget mere moderne og smart.

Det handler blot om at tage et kig ned mod afløbet og den rist, der ligger herpå. Denne er det muligt at skifte, så den får et mere stilsikkert præg, og du kan endda selv vælge farven. Det kan for eksempel være, at du er vild med det messing-look, der i dag nyder en stor popularitet – så hvorfor ikke lade det gå igen i alt fra armatur til gulvafløb.

Husk den lille kurv

En anden ting, du bør kigge på, er den kurv, der ofte hænger i badet.

Det er i denne, du opbevarer alt fra cremer og sæber til klude og andet, der for dig synes essentielt, når du tager et godt bad. Denne kan i dag fås i en masse smarte udgaver, hvorfor du også med denne lille detalje kan komme til at opleve en meget stor forskel.

Og straks vil du også fornemme, hvordan alt i rummet går i en rød tråd med hinanden og synes skønt forenet.