Slut med rod i hjemmet – få en flot og naturlig indretning med NATURES Collection

Kæmper du også med rod i hjemmet? Det er der desværre overraskende mange der gør, og det kan være svært at overskue, hvordan man kan gøre noget ved det. Små ting såsom opladere, nøgler, tændstikker, smykker, kuglepenne, løse papirer, læbepomader, pung og meget andet har hos mange tendens til at få sin helt egen plads, hvor det er let tilgængeligt. Risikoen er, at de mange genstande får en uhensigtsmæssig plads, som skaber uorden og rod i indretningen. Derfor kan det virkelig betale sig at tænke over, hvordan man kan skabe en organiseret og flot indretning. Det kan NATURES Collection heldigvis hjælpe med! 

NATURES Collection er en bæredygtig virksomhed, som har øje for kvalitet og nordisk design. De har med 100% naturlige materialer at gøre, og hos dem har du al mulighed for at dykke ned i et pelset, råt og ægte univers, der åbner helt nye muligheder – især når det kommer til boligindretning. I denne artikel kan du få tips til, hvordan du med simple tricks kan skabe et organiseret hjem, der oser af ren natur.

Opbevaringsbokse gør underværker

Første skridt på vejen til en smuk indretning er at gøre brug af opbevaringsbokse, som kan skjule rodet i overfladen. Hos NATURES Collection har de et udvalg af diverse bokse, som kan bruges til at skabe overblik og ro i din indretning. De er lavet af det lækreste kalvelæder fra Sydamerika, som er smukt på overfladen og blødt som smør at røre ved. Giv dine nøgler og pung en fast plads i en stilet æske i stedet for at lade det ligge fremme eller give det en plads i den typiske rodeskuffe.

Hvad med et smykkeskrin?

Hvis du heller ikke kan finde en ordentlig plads til dine smykker, så behøver du ikke længere at bekymre dig. Hos NATURES Collection finder du nemlig et smukt og elegant smykkeskrin af kalvelæder, som er stort nok til alle smykker. Skrinet ser pænt ud i indretningen og beskytter dine smykker mod unødigt slid ved at have dem til at ligge fremme.

Coasters til at beskytte overflader

En del af at have en flot indretning, er i den grad også at passe på de ting man har. Det gælder bl.a. overfladerne, som dagligt udsættes for slid, når glas, kopper, kander og mere placeres på bordoverflader og andet. Derfor er det helt essentielt at have et sæt coasters, som giver et stilet touch til hjemmet og beskytter borde mod ridser og andre skader. Hos NATURES Collection finder du de smukkeste runde coasters, som er lavet af 100% naturligt kalvelæder. Disse coasters kommer i pakker med 6 stk. og findes i den smukkeste kamelbrune nuance og sort, ligesom du kan vælge mellem en blank og enkel overflade eller et sejt krokodillemønster. 

En blyantholder udover det sædvanlige

Det værste er, når man ikke kan finde en kuglepen eller blyant i farten. Det kan en blyantholder hjælpe med! Blyantholderen fra NATURES Collection er lavet af flettet kalvelæder, som giver den et stilet look. Dertil vil det gøre din indretning pæn og overskuelig, når det ikke flyder med kuglepenne over alt.

Dette var blot tips til, hvordan du kan skabe en flot og organiseret indretning med naturlige produkter fra NATURES Collection. Hos dem kan du få mange flere ideer til, hvordan du kan bruge naturen i din indretning og skabe dit drømmehjem. Se det smukke udvalg her.