Sådan indretter du din stue 

Der er mange rum, som er enormt vigtige for os, men man kommer næppe uden om stuen i den sammenhæng. Men hvad skal en stue egentlig indeholde udover den klassiske sofa og fjernsynet på væggen? Det vigtigst er dog, at du føler dig tilpas i et af de vigtigste rum i huset. Tips til hvordan du kan indrette din stue, kan du læse om her. 

Hvad skal stuen kunne for dig? 

Inden du går i gang med den helt store indretning af stuen, er det vigtigt, at du finder ud af hvad stuen skal kunne for dig. Har du ofte gæster? Elsker du at slappe af foran tv´et? Er din primære spiseplads ved spisebordet eller ikke? Hvor kommer lyset fra? Der er mange overvejelser, som du kan overveje at tage stilling til, inden du indretter din stue.

Stuens møbler 

Møblerne i stuen har selvfølgelig enorm betydning for stemningen. Her er især sofaen af stor betydning. Sørg for at købe en sofa, som er i god kvalitet, der har et slidstærkt materiale og som børnene roligt kan boltre sig i. Du kan også tilføje bakkeborde i mange design til din stue. Et bakkebord kan for eksempel bruges som et kaffebord, opbevaring af alt dit alkohol eller bare være et lille bord i hjørnet af stuen. Bakkeborde er dermed meget praktiske, og noget du med garanti kan bruge i din stue. 

Stuen kan bruges til opbevaring 

Stuen kan også sagtens bruges til opbevaring. Du har måske opdaget, at det er blevet populært at have reoler, der fylder hele væggen. Disse reoler findes både i lukkede og åbne versioner. Disse store reoler kan virkelig få en stue til at se fantastisk ud. Samtidig kan du gøre reolen mindre kompakt ved at lade nogle af hylderne være fri eller tilføre personlighed med bøger, billeder eller souvenirs fra rejser.