Pas på dig selv på hjemmekontoret

Der er ikke mange, der tænker over det. For blandt de mange mere farlige hverv som for eksempel håndværkerfaget, er der ikke overladt meget bekymring til dem, som dagligt arbejder på et kontor. Og det er på trods af, at der her også er tale om et job, der kan ende med at gøre stor og vedvarende skade på kroppen, hvis ikke den tilgodeses på den rette måde.

Og netop derfor er det vigtigt med de helt rette møbler på dit hjemmekontor – du skal passe på dig selv.

Derfor er kontorarbejde også belastende for kroppen

Når man arbejder på et kontor, har man en tendens til at sidde meget stille. Og ofte kan man være stillesiddende i den samme stilling i flere timer i træk, hvilket kan være en stor belastning for muskler og led. Derudover kan kroppen befinde sig i akavede stillinger i lang tid, og med tiden kan det give mere end blot gener. Det kan føre til skader i skuldre, ryg, håndled og andre steder påvirkede heraf, og det kan betyde, at det pludselig bliver besværligt at gennemføre sit job.

Og særligt bør du derfor have fokus på kontorstolen i dit hjemmekontor.

Den helt rette kontorstol

Din kontorstol skal nemlig ikke blot være pæn og passe ind i din indretning. Den skal også være ergonomisk tilfredsstillende, hvorfor det blandt andet bør være muligt at indstille på højde og ryg, således stolen bliver tilpasset din krop. Derudover bør den have armlæn, således du kan slappe af i skuldre, nakke og arme, mens du sidder foran din computer.

Og derfor kan det være en fordel med en Aeron kontorstol. Her er der nemlig tale om en model, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten samtidig med, at du er sikret en æstetisk og dynamisk stol, der altid tilgodeser din ergonomi.