Glem ikke denne ting til børnenes julegaver

Det er ved at være netop den tid på året, hvor vi alle sammen står i lange køer rundt i landet og køber årets mange julegaver. Og der er som regel rigeligt at se til, ud over de mange indkøb. Der skal både besøges venner og familie, planlægges julefrokoster og hygges med familiens mindste.

Det hele leder naturligvis op til den store dag den 24. december – nemlig juleaften. Hele måneden har vi, og især børnene ventet i spænding, og så er det endelig tid til at åbne de mange gaver. Og der sidder du så og kommer i tanke om noget du har glemt, nemlig batterier til alt det legetøj som ligger under juletræet.

Altid godt at have på lager

Måske er du heldig at have et stort overskud af batterier inde i et af de mange skabe, og i det tilfælde er aftenen jo reddet. Men hvis du er som de fleste af os, så er batterier netop noget man aldrig rigtig har den korrekte størrelse af – eller det antal man rent faktisk har brug for. Det er næsten som om de forsvinder helt af sig selv, selvom man altid sørge for at købe ekstra. Et godt tip er derfor at have en fast plads til dine batterier i et skab eller skuffe. Så kan du hurtigt danne dig et overblik over det hele.

De skal ofte købes ved siden af

Hvad enten du er vant til at købe legetøj til børn, eller blot gør det en gang om året til jul, så er det altid det samme. Batterierne følger aldrig med selve legetøjet – også selvom det er nødvendigt for at legetøjet fungerer som det skal. Sørg derfor altid for at købe en pakke batterier med når du køber julegaver til børn. Så er du sikker på at alt er som det skal være.