Forvandl din spisestue med disse 3 tips

Mad fungerer fremragende til at samle folk til hyggelige stunder. Det gælder uanset, om der er tale om et måltid med familien i dagligdagen, eller når du inviterer gæster forbi i weekenden. Derfor er det vigtigt, at du har en flot og funktionel spisestue, som du elsker at bruge.

Er du på udkig efter inspiration til indretningen af din spisestue, er du kommet til det rette sted. Læs videre for at få idéer til at pifte din spisestue op, så du kan skabe indbydende rammer, hvor du kan nyde lækre måltider sammen med venner og familie.

1. Vælg et fokuspunkt

Det kan virke overvældende, når der sker mange ting i et rum. Derfor er det smart at vælge et eller to fokuspunkter i spisestuen, som du vil fremhæve, mens du går efter mere neutrale valg i resten af indretningen. Her kan du eksempelvis gå efter et spisebord med et interessant design, en stilfuld pendel eller lave en accentvæg med en frisk farve eller flot tapet. Valget er op til dig.

2. Sørg for god belysning

Lamper kan spille en stor rolle, når det gælder om at skabe en hyggelig stemning i et rum. Det er væsentligt, at du overvejer, hvilket udtryk du går efter i din spisestue, når du planlægger belysningen. Her kan du eksempelvis overveje at placere en pendel over spisebordet for at få sofistikeret og praktisk belysning. Dertil er det et fremragende valg at placere en gulvlampe i spisestuens mørke hjørne for at få rummet til at virke større og mere indbydende.

Er du vild med simpel og minimalistiske lampedesigns, bør du tjekke Dyberg Larsens sortiment ud. Dette belysningsbrand byder på et væld af flotte og funktionelle lamper i dansk design, som ser godt ud i ethvert hjem. Du kan derfor være sikker på at finde stilfuld belysning blandt de mange Dyberg Larsen-lampetilbud.

3. Gør indretningen personlig

Dit hjem bør reflektere din smag, så hold ikke tilbage fra at vise din personlighed frem i indretningen. Der er mange måder, du kan gøre det på.

Overvej gerne at inkludere kunst, som du er vild med. Her kan du ikke gå galt med malerier eller indrammede plakater. Hvis du har lyst, kan du også skabe din egen kunst, fordi du kan let lave din egen minimalistiske kunst ved at male former og streger i spændende nuancer på et lærred.

Endelig kan du også fremvise dine nipsting på svævehylder eller i en åben reol langs væggen. Det kan være alt fra indrammede billeder og finurlige figurer til lysestager og potteplanter.