3 tips til skandinavisk indretning

Er du også bare helt tosset med den skandinaviske indretningsstil? Den er blevet populær verden over og med rigtig god grund! Det er nemlig den perfekte kombination af lækkert design, minimalisme og naturlige elementer. Her er tre tips til, hvordan du skaber stilen i din bolig!

Lækkert minimalistisk design

Hvis man gerne vil indrette skandinavisk, så skal man forstå sig på minimalisme. Det gælder både i måden du indretter på, og i de designs du vælger. Første skridt er at få styr på rod. Hvis du ejer rigtig mange ting, kan det være en idé at rydde lidt ud i dem. Derefter skal det meste gerne kunne pakkes væk i organiserede systemer, så de ting, der står fremme, er ting, som skaber glæde, når du kigger på dem. Når det er gjort, har du et rent lærred at arbejde på, så du kan skabe en stilren bolig.

Skandinavisk indretning handler rigtig meget om lækkert og minimalistisk design. I Danmark har vi heldigvis masser af flot møbeldesign, som du kan bruge i din indretning. Vælg vigtige møbler og find dem i holdbart og tidløst design, såsom dine spisestole, spisebordet og din sofa. Et godt eksempel er Goya sofa, men se også hele udvalget af Sofaserier hos Lauridsenmøbler, hvis du mangler inspiration til dansk design.

Toner og kontraster

Den skandinaviske stil er relativt neutral, når det kommer til farver. Undgå helst en for stor blanding af toner og farver, da det skaber et for rodet udtryk. En god tommelfingerregel er at vælge en neutral farvepalette med enten kølige eller varme toner og så at bruge et par på kontrastelementer. Kunst, tæpper, puder eller lignende kan udvælges i en særlig farve som kontrast til det neutrale.

Naturen i hjemmet

Bring naturen med indenfor vha. møbler i smukke træsorter, planter og natursten. Skandinavisk stil drager meget inspiration fra naturen!